Maak een afspraak

Per telefoon: 06 30102658
Per email: info@fysioviera.nl

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug wanneer u dat uitkomt.

Op welke dagen mogen we u bellen?
Alle dagen van de weekWeekdagenWeekend

Tussen welke tijden mogen we u bellen?
De hele dag (tussen 08:00 en 20:00)Tussen 08:00 en 12:00Tussen 12:00 en 18:00Tussen 18:00 en 20:00

close

Maak een afspraak

De

praktijk

De praktijk is gevestigd in sportvereniging Unity99 in Rotterdam. Een omgeving die uitnodigt tot bewegen met aanbod van karate, budo, jiujitsu, kettlebell trainingen, bokszaktraining, circuit workouts en crossfit (een combinatie van gymnastiek, olympisch gewichtheffen en hoog intensieve duurbelasting). Dit betekent dat er veel aanbod van ruimte en apparatuur is voor behandeling en begeleiding van sporters.

De praktijk

Bereikbaarheid

De praktijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het adres van de praktijk is: Swalm 2, 3068LH Rotterdam. Naast overdag kunt u bij ons ook terecht in de avond voor behandeling.

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk. De behandelruimte is ruim en heeft zijn eigen oefengedeelte. In het oefengedeelte kunnen specifieke oefeningen worden gegeven die betrekking hebben op uw herstel.

U kunt de praktijk bereiken via:
Telefoon: 06 30102658
Email: info@fysioviera.nl

Doorverwijzing & verzekering

Sinds 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk, dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts. Fysiotherapie Vieira heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd, dan vergoed uw zorgverzekeraar het aantal behandelingen dat u in uw pakket heeft.