Maak een afspraak

Per telefoon: 06 30102658
Per email: info@fysioviera.nl

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug wanneer u dat uitkomt.

Op welke dagen mogen we u bellen?
Alle dagen van de weekWeekdagenWeekend

Tussen welke tijden mogen we u bellen?
De hele dag (tussen 08:00 en 20:00)Tussen 08:00 en 12:00Tussen 12:00 en 18:00Tussen 18:00 en 20:00

close

Maak een afspraak

Fysio

therapie

Fysiotherapie is het vakgebied van het menselijk bewegen: de fysiotherapeut houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie.

Pagina afbeelding

Bij uw eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op.

Dit behandelplan kenmerkt zich door een individuele aanpak. Maatwerk, helemaal toegepast op jouw klachten en lichaam. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan evenals factoren die het herstel kunnen belemmeren. Naast het behandelen van klachten wordt ook veel aandacht besteed aan het voorkomen van de terugkeer van uw klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit adviseren, informeren, oefenen en sturen van bewegingen, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining, het voorzien in hulpmiddelen en/of massage. Deze behandeling duurt gemiddeld een half uur tot een uur.