Maak een afspraak

Per telefoon: 06 30102658
Per email: info@fysioviera.nl

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug wanneer u dat uitkomt.

Op welke dagen mogen we u bellen?
Alle dagen van de weekWeekdagenWeekend

Tussen welke tijden mogen we u bellen?
De hele dag (tussen 08:00 en 20:00)Tussen 08:00 en 12:00Tussen 12:00 en 18:00Tussen 18:00 en 20:00

close

Maak een afspraak

Akeem Vieira

Akeem
Vieira

Mijn naam is Akeem Vieira. Fysiotherapeut en master manueel therapeut, afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en de SOMT te Amersfoort. Sinds 2011 werk ik in de eerstelijns praktijk. Daarnaast heb ik meerdere specialisaties en cursussen gevolgd om problemen met zoveel mogelijk middelen en een breed inzicht te kunnen benaderen. Ik ben fysiotherapeut bij dansschool Dansnzo in Ridderkerk. In het verleden ben ik een paar jaar Personal Trainer geweest en ben ik club fysiotherapeut geweest bij voetbalclub IFC-Ambacht.

In het verleden heb ik verschillende sporten beoefent en bewegen heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Streetdance, hip-hop dance, breakdance, kickboksen, circuit- en krachttraining behoren hiertoe. Mijn huidige sport is crossfit. Crossfit is een combinatie van gymnastiek, olympisch gewichtheffen en hoog intensieve duurbelasting. Wat mij aanpreekt in crossfit is de diversiteit van de elementen voor het vormen en onderhouden van een fit en functionerend lichaam. Bij sportcentrum Unity99 verzorg ik regelmatig lessen crossfit.

Mijn behandelstijl is erop gericht mensen met een holistische benadering te behandelen. Het combineren van verschillende specialisaties maar ook de diagnose-stijl draagt hieraan bij. De diagnose is erop gericht te kijken naar het lichaam als een netwerk van spanning die elkaar in balans houdt. De behandeling heeft als doel de relaties te kunnen zien binnen het lichaam, de disbalans te herkennen en hierop een individuele behandelstrategie te bedenken, die niet het symptoom maar de oorzaak behandeld. Tijdens de diagnose en therapie wordt de persoon nauw betrokken bij zijn eigen klachtenbeeld. Hierbij probeer ik de persoon mee te nemen in de gedachtegang van de therapeut. Mijn ervaring is dat mensen deze behandelstijl duidelijk en overzichtelijk vinden. Wanneer iemand weer de beste versie van zichzelf kan zijn dan is mijn missie geslaagd.